![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut prin topicul de poze de bucatareala, a sters si Empty, si misssssssssssssn, si teo. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si, pe prima pagina, angelusu'. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
BG, vezi cum esti? unii muncesc si tu vorbesti de barbati lucrati, transpirati...lucrand din greu... Oh, boy! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna de cu dimineata zic si eu. Ma bucur foarte tare ca s-a deschis volum nou ca asa am citit repede cele 3 pagini:) Precedentul volum l-am arhivat la raftul Saga "doispe" nefrunzarita (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Sambata s-a intamplat nenorocirea ca era sa scap laptopu' pe jos si cum am bagat mana sa-l prind, unghia de le dejetu mare s-a intors peste cap si s-a rupt adanc din carne, cu sange asa...am intepenit si paralizat , jur cred ca juma de ora nam putut sa percutez. stateam pe jos asa ca moarta covrig. Nu degeaba se zice ca pentru toate exista un inceput in viata, asa oribil nu mi-am mai rupt vreo unghie ever... Acum sunt vie si consolata, exista belele muuuult mai mari, savurez cafeaua de marti si va doresc o zi merveioasa tuturor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:42 AM |
|