![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut prin topicul de poze de bucatareala, a sters si Empty, si misssssssssssssn, si teo. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si, pe prima pagina, angelusu'. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,542 Joined: 13-March 06 Member No.: 265 ![]() |
Szi eu ma refeream la aia nesuferiti, nu e vina mea ca tie ti-au luat-o mintile la vale...(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Drept sa-ti spun e fain sa stai langa unul transpirat in foarte putine ocazii...
Vezi bre ca sunt?! Ma minunam eu si mai ca ma simteam vinovata... Ce stiu eu in legatura cu pastilutele buclucase e ca daca se intampla in timp ce le iei sa ramai trebuie sa dai fuguta-fuguta la doctor imediat ce ai banuieli sau confirmarea ca ai ramas insarcinata si doctorul iti va spune daca sunt sau nu riscuri. Asa stiu asa spun. Rox (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Mi-a fost dor de tine! Sa-ti traiasca si sa fie frumoasa si sanatoasa! I-ai ales un nume fain rau (IMG:style_emoticons/default/thumbsup.gif) Una peste alta vad ca v-ati pus serios pe facut copii (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 08:57 AM |
|