![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-ati vrea de la Noul An?
Eu as vrea sa ma tina foarte sanatoasa, sa imi vizitez mama si bunica, sa imi fac un concediu exotic tare, sa fie de bun augur schimbarile si "cutremurele" ce au inceput la locul de munca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpic, hai sa dea Domnu' s-o reusiti la anu'! Io tot asteptam sa ne dai vestea, inca din septembrie.
Am si eu dorinte pentru noul an, ca altfel nu m-as simti bine. In primul rand multa multa sanatate pentru cei dragi si apoi: - sa nasc un copil sanatos, asta dupa ce apuc sa-i mobilez camera (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) - sa ma prinda ipostaza asta de mama de minune si sa avem o familie fericita - sa-mi iau examenul de auditor financiar - contabil (asta vine report din 2008 (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ) - sa-mi recapat masurile de din-nainte de sarcina Si cam atat momentan, dar sigur mai apar altele pe parcurs. |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sara o sa fie sanatoasa, voioasa si sugubeata (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Sa nu mai vorbesc ce mare dansatoare si o sa aibe si o adunatura de nanase elady (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:00 PM |
|