![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut prin topicul de poze de bucatareala, a sters si Empty, si misssssssssssssn, si teo. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si, pe prima pagina, angelusu'. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Buna seara,
Noi ne ducem sa facem un pic de fitness in parc. Have fun Lexie ce misto karaoke o sa mori de ras. Las' ca nu mori de foame cu psihologia poti face cursuri la diverse firme sau poti sa te bagi in invatamant. Cand lucram la firma x a venit o psiholoaga si ne-a tinut un curs misto de tot si a fost vre-o 4 sau 5 zile cate 4 ore pe zi. Supercool cursul si tipa era superbuna pe meseria ei. Deci daca iti place ai sanse BG. Si acu' sa-mi spun si eu oful nu cred ca e bine in viata sa faci o meserie doar pt. ca e cautata, tre' sa-ti si placa un procent destul de mare, ca sa fii bun in meseria ta. This post has been edited by Master of Norules: Nov 18 2008, 06:07 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 09:07 AM |
|