![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am trecut prin topicul de poze de bucatareala, a sters si Empty, si misssssssssssssn, si teo. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Si, pe prima pagina, angelusu'. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Abia am aterizat si mi-a luat o caciula de timp sa va citesc, gaitelor! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
A durat mai mult decat speram evenimentul la care am participat, apoi am stat un pic la barfa cu un baiat fain si am tulit-o pe usa restaurantului fitzos. Ce-as fi vrut sa vad preparatele, dar le pusesera intr-un colt departat si deja dadusera "fripturistii" iama in ele. Probabil ca stiti, la evenimente din aste sunt nu doar oameni din domeniu, ci si niste "infiltrati" dorinici sa pape bunatati pe gratis. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Pe cheful de la Heritage il cheama David Contant. Cfm presei, a lucrat in restaurante selecte din Franta, Elvetia, Hong Kong si Dubai, inainte de a accepta provocarea de-a obtine stele Michelin si pentru un restaurant romanesc.Ooricum, avand in vedere tipul evenimentului, sunt 100% sigura ca talentul si-l aratase maestrul patiser, nu Contant. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 07:39 AM |
|