![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Va anunt ca in urmatoarele zile va fi organizat pe site un nou concurs PE SITE care se va desfasura pe perioada a 4 saptamini.
Premii: - Parfum BVLGARI OMNIA Classic 65 ml (219,99 Lei) OFERIT DE www.delight.ro - Parfum BVLGARI OMNIA Crystalin 65 ml (194, 99 Lei) OFERIT DE www.delight.ro - Sedinte de ingrijire corporala de la Salon Dakima Bucuresti (4 sedinte in valoare de 50 euro/fiecare) www.dakima.ro - 4 carti Cum sa slabim prin controlul emotiilor. Tratament personalizat contra obezitatii oferite de www.LibrarieNet.ro - un pachet biocosmetice ingrijire personala in valoare de 124 ron (1.240.000 LEI VECHI) oferit de www.biocosmetice.ro - doua pachete DVD oferite de eLady.ro - o pereche de cercei din aur oferite de eLady.ro - 3 cafetiere oferite de eLady.ro P.S. CER SCUZE PENTGRU INTIRZIEREA TRIMITERII PREMIILOR PENTRU CONCURSUL EDITORIALIST. Cel tirziu intr-o saptamina premiile vor fi expediate. Multam de intelegere. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 28 Joined: 28-October 08 Member No.: 5,219 ![]() |
poate intre timp si-a gasit catel in alta parte si aici nu a mai scris. Cand am scris ca a facut decat reclama, m-am referit ca a facut public dorinta lui si atat, nu a mai intrat.
btw: eu nu am primit nici acum cafetiera.. scuze ca am postat aici dar ai inchis acel subiect desi premiile nu au sosit, cel putin al meu. Ai idee ce s-a intamplat cu ea? Multumesc. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Da. Cei care trebuiau sa le trimita nu le-au trimis si azi am facut un scandal monstru. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) M-au mintit cu nerusinare. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Azi am dat peste o domnisoara care nu stia de minciuna alielalte si a scapat adevarul.
Pina vineri ( cel putin asa mi s-a promis) le am eu la mine la birou si le dau eu cu mina mea la curier. Ca daca nu stau cu biciul sau nu fac eu cu mina mea, partenerii dorm! Dupa ce pleaca curierul de la mine te sun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 10:07 PM |
|