![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
nu va recomand Max Factor More Lashes. Firma e din cele destul bune, dar rimelul asta e un esec total, e uscat de tot, iti rupi genele daca insisti si se faramiteaza. Cel cu care mi-am facut mereu gene de ma intreba lumea cu ce ma dau era o combinatie de DOuble extension de la L'oreal si Bourjois, Coup de theatre. Ambele au dezavantaje de aceea am renuntat la ele. L'orealul incarca destul de mult si seaca in maxim 2 luni te trezesti ca mai are multa pasta dar uscata rau de tot, iar cel de la Bourjois e numai pt cel care au gene foarte dese, alungeste dar nu da voulum deloc. Cat despre Maybelline, am avut in cateva randuri pana cand, dupa o cura de ulei de ricin pe gene, acestea aratand minunat, mi-am luat un waterproof la mare si mi le-am distrus total. nu m-am aruncat inca la cel mai scumpe de 1 mil, dar daca sugerati cu asemenea convingere...
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 01:43 AM |
|