![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu cand vreau sa il cicalesc ii spun gandacule,(are ciuda pe cuvantul gandac)cand vreau sa il alint ii zic cioara,maimutoiule,turta mea cu mere,motanule :D
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Madu, hai sa raminem la un limbaj decent. Vorba unei prietene, daca mi-ar zice cineva asa , ar ramine intre peretii dormitorului. Fara suparare.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madu, hai sa raminem la un limbaj decent. Vorba unei prietene, daca mi-ar zice cineva asa , ar ramine intre peretii dormitorului. Fara suparare. Mi se pare mie sau topicul se numeste "Cum va alintati iubitul(a)?" ? Eu am postat cum imi zice si atat, dar cum am observat si pe la alte topicuri mai mult criticati lumea noua, ca sa zic asa. Imi place foarte mult siteul si nu vreau sa mi-o luati in nume de rau. Nu cred ca am folosit un limbaj indecent (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Imi cer scuze daca am jignit pe cineva. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 04:13 PM |
|