![]() |
![]() |
CATY22T |
![]()
|
Musafir ![]() |
buna
NUMELE MEU E ECATERINA SI AM 21 DE ANI eu sunt putin cam speriata,am visat asta noapte ca ma aflam acasa la parinti,undeva la tara,si la un moment dat ma aflam cu o verisoara,cautam mingea de fotbal,si cautand noi am vazut o mlastina cu foarte multi serpi,care au iesit si au venit si s-au incolacit pe langa mine,am avut taria si i-am indepartat,dar vara mea parca a cazut in mlastina respectiva,am ajutat-o si a iesit iar m-am luptat cu serpi care se incolaceau pe langa noi.ea la a lesinat in drum spre casa,cand am ajuns i-a dat cineva lapte de la san si si-a revenit. eu ma simteam slabita dar parca nimeni nu imi acorda atentia cuvenita. m-am trezit foarte speriata,sper sa nu fie ceva de rau va rog daca puteti sa imi spuneti ce ar putea insemna cu mult respect caty [ ECATERINA ] (IMG:http://src.ucoz.net/sm/2/biggrin.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
perpecenia sa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,432 Joined: 8-December 05 From: berbeceni Member No.: 49 ![]() |
Mmmmm.... nu poate fi vorba de luptat pentru ca sunt pur si simplu ingrozita de ei (nu-ti poti imagina pentru ca nu esti ofiofobica) iar atunci totul pare atat de real ca atunci cand ma trezesc trebuie sa stau minute bune sa ma imbarbatez si sa ma conving ca nu a fost decat un vis. Partea proasta, dupa cum am zis mai sus, intodeauna se intampla ceva rau dupa. Si nu sunt coincidente.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 07:11 AM |
|