![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Peste o luna si o zi e Ajunul Craciunului! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu decoratul casei il voi incepe mult mai devreme, la inceputul lui decembrie, asa se poarta pe aici. Si tot atunci voi incepe si cu facutul fursecurilor. Restul mai tarziu. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu nu spal geamuri inainte de Craciun. Pe-aici riscam sa ne inghete carpa pe geam si s-o mai dam jos la primavara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Oricum, cand a venit mama si mi-a spalat geamurile in primavara (nespalate de vara trecuta, dinainte de a pleca ea (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) a spus ca mai murdare au fost ale ei dupa o luna, decat ale mele dupa 9 luni. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Asa ca, pana vad prin ele, sunt ok. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) Eu trebuie sa-mi fac ordine la acte (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Presimt ca ne va lua o zi. Mi-am propus pentru asta week-endul urmator, ca voi sta acasa vineri. Apoi, vine frigiderul la rand si in rest, curatenia obisnuita. Grija mea cea mare, ca a lui Cleo, este cand si ce sa cumpar pentru cadouri, si mai nou, mai am una. Cum fac cu bradul si cu catelul. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) La meniu ma gandesc mai incolo, mai aproape de Craciun. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 11:53 AM |
|