![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topicul acesta e numai pentru poze, aici nu se posteaza retete.
Pentru mancaruri la care exista deja poze sau ale caror retete nu le stim, ca nu le-am facut noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari...si vreau sa impart virtual cu voi tortul pentru mama mea. (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01652.jpg) E din spuma de ciocolata alba cu cafea si vad ca are si fulgi de migdale. Atentie, cine mai posteaza si retete aici o data cu fotografiile, ia ban doua saptamani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Ce mistooooooooooooooooooooo arata placinta cu dovleac.
Daca mai puneti poze cu sarmale va treziti cu mine la usa cu ne dati ori nu ne dati just kidding. Prietenei mele bune din copilarie cu care m-am regasit ca ea e stabilita de ani buni in Pt. a facut si ea sarmale si i-am zis sa-mi pastreze si mie una ca salivez de nu stiu cand la sarmale. Maine poimaine cred o comit si eu cu sarmalele. Are cineva masinarie d-aia de facut sarmale, merita sa-ti cumperi sau e numa' reclama de ea? La cat imi place mie sa impachetez sarmale imi fileaza un bec. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 07:03 PM |
|