![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 15 Joined: 26-May 08 From: galati Member No.: 3,951 ![]() |
buna fetelor...sunt noua nouata si site si caut si eu o persoana dornica sa ma asculte ,sa mai imi descarc si eu umerii de durere si necaz.poate suna dramatic,dar din punctul meu de vedere este dramatism pur.Va vorbeste o femeie de 23 de ani ce asteapta un copil si care are sot doar cu numele.
va voi povesti mai multe , va voi da si detalii... mai este cineva in situatia mea?sa ajunga sa se desparta din cauza faptului ca sotul petrece prea mult timp la calculator, ca un amarat de joc l-a facut agresiv,ca facem sex mai rar decat bunica cu bunicu??? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 13 Joined: 24-November 08 Member No.: 5,386 ![]() |
Buna fetelor,
Da eu sunt intr-o situatie mai grava ca a ta. Suntem casatoriti de 10 ani de zile, avem un baietel de 6 ani si sotul meu de un an incoace isi etrece dupa-amieze in fata calculatorului vorbind pe messanger cu diverse femei.Eu una sunt revoltata , sunt ranita .Ne certam tot mai des.Chestia este ca nu a ramas numai la a vb deja vb si pe telefonul mobil. Eu sunt membra noua pe acest forum si am vrut sa incep un subiect de discutie nou dar nu mi s-apermis asa ca o fac in cadrul acestui subiect pt cami se pare similar. Voi le permiteti sotilor sau ca sa ma exprim altfel sunteti linistite daca ati sti casotul sau iubitul sta pe messanger de vb cu alte femei? |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
daria, bine ai venit!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 03:27 AM |
|