![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
bai, io merg de ceva timp la o tipa care pe epilat e buna, are mana usoara, produse ok...numa' k tr' s-o tragi tu de maneca sa-ti dea cu d'aia, d'aia...mai ales daca ai un ten sensibil si care se irita imediat...un epilat lung+axila+maini+fese+anal+burta+inghinal (brazilian)=400.000
face si electrostimulare, dar eu merg la alt salon, din multiple motive (experienta, de ex.) tipa de care vorbesc ma multumeste numai la epilat, la makiaj profi, coafuri sau cosmetica faciala am pe altcineva care e suuuper... aaa....tipa are cabinetul de la salajan cateva statii inspre Billa (nu stiu sigur adresa axacta, Bdul Decembrie, parca...). PS.salonul e in Bucuresti |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:23 AM |
|