![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Peste o luna si o zi e Ajunul Craciunului! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
Eu decoratul casei il voi incepe mult mai devreme, la inceputul lui decembrie, asa se poarta pe aici. Si tot atunci voi incepe si cu facutul fursecurilor. Restul mai tarziu. |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cleo nu astepta, ca nu ma harnicesc, chiar daca am timp cat incape anul asta. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Timpul ala mai bine il pierd la cumparaturi, alegand cadouri. (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif) Am luat pana acum vreo 2 cadouri, vineri merg sa vad ce mai gasesc. BG, avem tone de hartii aici, facturi, dari de seama, reclame (alea nici nu intra in casa la mine, le trantesc direct in recycle bin in garaj), plus hartiile copiilor de la scoala. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Eu nici nu merg la cutia postala (e pe strada imediat urmatoare un panou mare, cu cutiile de la mai multe case sau strazi grupate la un loc) decat in week-end, si ma deprima deja cand vad teancul. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) 3A, eu ma apuc greu, dar cand ma apuc, nu ma ridic de langa ele pana nu sunt toate unde vreau eu sa fie. This post has been edited by pescarush: Nov 24 2008, 11:59 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 09:45 AM |
|