IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Pe CINE si DE CE intretinem din bani publici?, ... adica din banii mei si ai tai...
chintesenta_raul...
post Apr 15 2008, 10:27 PM
Post #1

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

pai... in dimineatza asta, dupa o discutie f light in tramvai in drum spre munca m-au palit gandurile extremiste. ma refer la puscariasi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sper sa nu mi-o iau pe cocoasa pentru unele din randurile urmatoare...

asa, nu inteleg de ce puscariasii stau si freaca menta la mititika pe banii nostri. nu pot sa pricep de ce nu sunt folositi la munca (evident sub stricta supraveghere). dupa ce ca ei au furat, violat, ucis... singura pedeapsa este sa stea intr-o celula, sa aiba parte de asigurare medicala (da, asta am aflat astazi dupa ce mi-am expus ideile marete in fata unei foste sefe), 3 mese pe zi, dush cu apa calda, in conditiile in care sunt multi romani nevinovati care nu au parte de asa ceva.
de ce nu sunt pusi sa munceasca (si nu in schimbul micsorarii pedepsei)? ce e asta pedeapsa pe viata? sa stea pe banii nostri 30-40 de ani pentru ca au ucis niste fiinte nevinovate? pai sa fie pusi la munca silnica, sa li se aduca aminte non stop prin asta faptele rele comise. bine, daca ar fi dupa mine, as face si niste mini lagare de concentrare pentru cei cu fapte ingrozitoare...
drepturile omului... eu nu cred ca ar trebui aplicate in cazul lor, ei au dovedit prin faptele lor ca nu sunt oameni ci niste monstri. de ce sub masca asta a "tolerantei, a drepturilor omului, bla bla" continuam asa si nu luam masuri drastice, dar cu efecte mult mai benefice?

nu am apucat inca sa citesc legislatia dar am inteles din discutia cu fosta sefa ca pana la intrarea in UE si la noi era obligatorie prestarea muncii de catre puscariasi insa au sarit cei cu drepturile omului si pentru obitinerea catorva puncte amarate pentru scoringul pre aderare am hotarat sa renuntam la ea. vecinii nostri unguri nu s-au conformat, au preferat sa isi imbunatateascaalte capitole pentru a fi admisi. numai noi am ales calea cea mai simpla. si mai proasta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

intrebarea mea e "ce facem"? cum poate fi reintrodusa aceasta pedeapsa? ma gandesc ca daca oamenii ar fi constienti ca pedepsele sunt f dure ar gandi de 2 ori inainte de a face un rau. cel putin eu sper...
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
chintesenta_raul...
post Nov 25 2008, 01:28 PM
Post #2

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

gata, am regasit topicul. de data asta am venit sa ma vait de smecheriile care se fac in achizitiile publice. dupa cum multa lume de pe aici stie, jobul meu e sa fac licitatii. bun, problema e ca am gasit o licitatie la care caietul de sarcini a fost facut cu dedicatie, existand o cerinta care elimina din start toti ceilalti candidati de pe piata, cu exceptia unuia singur: au cerut o nenorocita de autorizare de livrare de la producator, autorizare pe care nu o are decat unicul distribuitor autorizat in Romania si care are contract de exclusivitate in tarisoara asta. pentru autoritatea contractanta nu conteaza ca orice alt importator ii poate aduce aceleasi produse, originale, made in UE, fara sa fie intr-un parteneriat direct cu producatorul, asa ca prefera sa accepte oferta distribuitorului autorizat, chiar daca este cu 400 de milioane mai mare, in conditiile in care ei le pot aduce in tara la preturi mult mai mici decat noi. le-am facut contestatie, le-am invocat si principiile care se incalca din legea achizitiilor publice, ne-am oferit inclusiv sa prezentam mostre ale produselor pentru a fi certificate pt conformitate si ne-au respins contestatia. nu-mi vine sa cred ca nici macar consiliul de solutionare a contestatiilor nu vede esenta si accepta ca niste bani ai unei autoritati publice (deci bani publici) sa fie cheltuiti aiurea. sunt un pachet de nervi, stau si googalesc sa vad ce as mai putea face, daca nu pentru a castiga licitatia macar sa se sesizeze cineva asupra magariilor acestora.
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th August 2025 - 04:52 PM