![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
Fetelor, cred ca este un subiect bun. Am mai frunzarit pe aici si nu am gasit asa ceva.
Va propun sa scrieti fiecare cosmeticianele la care mergeti si care merita. Va rog eu.. nu stiu unde sa ma duc! :-* anticipat :) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
mah, nu le am cu explicatul prea bine....eu ajung la ea de la salajan cu 101 (cobor la billa si mai merg un pic pe jos- varianta nu prea incercata) sau cutramvaiul 40 (15 minute, cobor in fata unei benzinarii..)
nu stiu sa va spun exact adresa deoamdata, dar am o carte de vizita....cabinetul e deskis de curand (1 an), dar eu am mers la ea si cand lucra la un alt cabinet (chiar la salajan)... sunt multumita ca e o tipa finutza, dragutza, te trateaza cu respect, iti pune ce cera o rogi tu (de unica folosinta, traditionala, cu anestezic - daca mai are...), ce mai, eu sunt multumita, desi mi-ar placea enorm sa ma eu acasa tot tacamul si sa ma execut singurica.... pitzigoi, in ce sens sa fiu mai explicita?intreaba-ma si-ti spun mai in detaliu, dar nu stiu la ce te referi... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 01:56 AM |
|