![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
eLadies, cum procedati voi cand vine Craciunul? Cum se fac cumparaturile? Va faceti liste speciale pentru cumparaturile de Craciun? Si ce cumparati de obicei de Craciun?
Eu imi fac liste si de CraCciun cumparam purcel, organe pentru toba si leber, ciocolata si nuci, cacao proaspata, esente,, globuri samd (niciodata nu par sa fie destule!)... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Eu mai inserez pe tudu list si ce imprumut de la ai mei. Varza murata, spre exemplu, caci fara sarmale nu-mi pot imagina masa de Craciun. Friptura de porc fac socrii, iar ai mei vor face de vita, probabil. Prin urmare, la capitolul carnuri, rezolv treaba cumparand pui si cativa carnati. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
De asemenea, fructele sunt musai, in cantitati cat mai mari. Mai cumpar ciocolati si pentru cadouri si pentru consum. De faina, zahar, esente si toate cele pentru preparat cozonaci si alte dulciuri nu mai povestesc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 03:35 AM |
|