![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi avem maine la serviciu petrecerea noastra interna, unde fiecare aduce cate ceva. Le-as fi facut salata de boef, ca asta vor de la mine, dar cum inca sunt la serviciu...le fac oua umplute. :)
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
M-am mai gandit si am ajuns pana acum la urmatoarea concluzie:
- amuse gueule: niste chestii picante care arata a dulciuri de Craciun (pe post de stele cu scortisoara - pumpernickel cu hummus; praline din ficat de rata; pietre Domino cu o crema de avocado) - supa: macchiato de broccoli - felul principal: piept de gasca in vin fiert cu mousse de galusti de paine Desertul si antreul rece imi lipsesc. |
|
|
happyCat |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce meniu fancy ti-ai planificat, Kalua! Ce 'de-a delicatesuri'! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) O sa ii dai pe spate pe toti!
Eu n-am nici cea mai vaga idee ce o sa fac de mancare, insa va fi ceva extrem de simplu! Cozonac as face, asa pentru mine, pentru ca de cate ori am facut, sau am adus de acasa, facut de mama, n-a avut succes pe la scotieni. Imi aduc aminte de socrul meu caruia i-a trimis mama un cozonac facut de ea si el a zis: 'tell your mum I thank her for the bread.' (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Bread?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:14 AM |
|