![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu ma imbrac mai mult sport,dar am si prietene care in permanenta se imbraca elegant,la 4 ace.
Mie imi place sa ma simt confortabil.Nu suport sa imi pun pantofi cu toc cui cand merg la piata de ex. Ma imbrac elegant doar de ocazii speciale.,in rest jeansi,un top.. :P |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
sport, elegant, in functie de ocazie, numa' o tenta usoara de sexy/romantic sa fie....si cu bun gust....
eu, de cand stau acasa cu bebe acord o mai mare atentie ingrijirii mele, tocmai pentru ca stand acasa, tentatia de a fi mai neingrijita e mai mare...deci, de cand stau cu bebe imi place sa ma aranjez mai mult decat inainte, acord o mai mare atentie hainelor pe care le port, indif.ca sunt elegante sau sport, desi, in cea mai mare parte, prefer stilul sport....doar n-oi iesi cu carutzul afara cu cizme cu toc cui.... imi place foarte mult sa combin elementele sport cu cele elegante, rezultand ceva de mijloc...care poate fi pana la urma purtat in orice situatie.... apoi, ador putinele seri pe an cand trebuie sa arat impecabil din cap pana in picioare, eleganta dar nu intr-un mod strident, ci mai degraba delicatetea sa iasa in evidenta...din pacate sunt rare aceste momente.... apoi, ador bocancii mei de munte si tricourile din bbc si suprapantalonii si parazapezile si costumul de ski si sapcile mele.... dar raman fidela pana in maduva oaselor iubirii vietii mele:jeansii...si bocancilor deopotriva |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 09:14 PM |
|