![]() |
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va tenteaza sa faceti vreo treaba de genul asta? Niste silicoane , vreo buzuca , lipoaspiratie , un lifting micutz etc...
Da ca da , ce fel de si de ce? Dc nu de ce nu si de ce sunteti siguri ca nu o sa va razganditi intre timp .... Daca aveti vreuna din voi vreo operatie estetica la activ sau stiti pe cineva care are impartasiti si voi din experienta voastra. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
monicutza, Doamne cate detalii, iti multumesctare mult...te voi contacta pe privat pentru altele (costru, de ex...)
dar, te rog din suflet, imi poti spune un amnaunt fosrte important pentur mine? 1.daca raman insarcinata a doua oara voi putea alapta?adica operatia imi va afecta secretia lactata? 2.dupa o asemenea interventie, in cazul unei a doua sarcini, sanii pot s se lase din nou si sa fie necesara o noua interventie?adica, ar fi mai indicat sa fac aceasta operatie dupa cel de-al doilea copil pe care ni-l dorim foarte curand? 3.acest doctor unde activeaza, ca nu am inteles....ce inseamana CMS? 4.clinica in care opereaza DR.Stan este in Bacau? 5.cate zile te spitalizeaza (azi ma opereaza si maine ma externeaza)? inca o data iti multumesc din suflet pentru tot :-* te contactez pe privat :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:16 AM |
|