![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Scria la jurnal ca Obama si cabinetul lui, il vor avea drept consultant in probleme economice pe Paul Volcker care prin anii '80 a fost presedintele Rezervei Federale si e cunoscut pt faptul c-a salvat America de la hiperinflatie (preturile cresc rapid si valoarea monedei scade).
Kalua eu sper ca ce vedem e un soi de stand by, o precautie necesara pana la urma in conditiile date. Sa speram ca 2009 ne aduce vesti mai bune. Industria automotive e una dintre cele mai lovite din pacate. Eu am convigerea ca vor gasi o solutie si pt ca americanii dau tonul, uneori din pacate, sa speram ca schimbarea de la ei va avea efecte benefice in toata lumea. Un var care calatoreste foarte mult mi-a spus ca a trecut prin China de cateva ori in ultimii ani si e impresionant de ce a vazut. `Criza? ce criza? Se construieste in draci' |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:23 PM |
|