![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 53 Joined: 8-December 05 From: bucuresti Member No.: 29 ![]() |
Eu fac tot felul de mancaruri simplute pe care le personalizez ..Hai sa va zic din ele ... :D
Pui chinezesc cu legume Fasiutele de piept de pui se calesc in ulei incins ..Cand se rumenesc putin se dauga legumele bucatele : ciuperci , morcovi , vinete , ceapa verde ...Dupa calire se adauga sos de soia si condimente dupa gust . Orezul ( cu bob mare lunguiet ) se fierbe , se spala cu apa rece si se amesteca intr-o tigaie cu ou facut tip omleta . Apoi se prepara un sos chinezesc din : sos de soia , putin otet picant chinezesc , usturoi si putina menta . Juri ca-s facute la Templul soarelui .Pofta buna . TORTELLINI AL FORNO SE ia o punga de tortellini ( daca Mulino Bianco sunt scumpe ...luati MonteBanato !)si se fierb 8-10 minute . Intr-o tigaie se calesc impreuna : kaizer afumat , ciuperci , porumb, ardei gras .Se condimenteaza bine . Intr-un alt vas se pun 400g smantana si se amesteca 1-2 minute cu 200g cascaval ras . Totul ( pastele + sosul de smantana + amestecul din tigaie ) se pun intr-un vas de termorezistent cu o lingura de sos tomat si se dau la cuptor 15 minute . Ca la tratoria IL Calcio !Super bune ! |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sarmale in foi de vita
- carne tocata de vita, orez atat cat sa-l zarim in amestecul de carne, ceapa tocata, sare, piper si un truc fainut pt tocaturile pt sarmale de orice fel, puneti si niste sos de rosii, iese compozitia ceva mai molcelusa. Am mancat si sarmale foarte seci. Desigur exista varianta adaugarii grasimii insa eu as evita-o - hai sa pun si ceva cantitati: 500g carne tocata, o cescuta de orez spalat, 1 ceapa potrivita, 1 lingurita de sare si cam jumate de piper, 3-4 linguri de sos de rosii - eu pun marar proaspat pe fundul cratitei - se acopera cu apa si se fierb la foc domol aprox 2 ore - spre sfarsit se adauga bors, apoi pt ultimele clocote vreo 2-3 frunze de leustean verde pt o aroma absolut speciala - se servesc cu iaurt am sa pun poze cu felul in care impachetez eu sarmalele (la fel procedez si la cele de varza) vedeti orezul in carne? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4319.jpg) incepem (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4309.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4310.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4311-1-1.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4312.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4313.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4318.jpg) (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4332.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:32 PM |
|