IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Schimb de carte, schimburi de carti intre forumiste
Neith
post Nov 27 2008, 11:07 PM
Post #1

Musafir

Nu stiu daca tenteaza pe cineva ideea... insa mie imi place foarte mult. Sunt destul de multe grupulete de la care am auzit-o, si mi-ar placea mult sa o pun in practica.
E cineva pentru?

ps: maat, sa nu ma bati ca am deschis un topic nou... ma simt creativa in seara asta (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
Neith
post Nov 28 2008, 11:57 AM
Post #2

Musafir

Da, intr-adevar. Insa nu e neaparat nevoie ca schimbul sa fie permanent. Cel putin din punctul meu de vedere. Insa ramane problema increderii in persoana careia ii dai cartea, daca ti-o va aduce sau nu inapoi...
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic
Neith   Schimb de carte   Nov 27 2008, 11:07 PM
Fanny   hahaha, iubitoare de carti cu fundul rosu! :P ...   Nov 28 2008, 08:40 AM
Neith   Da, intr-adevar. Insa nu e neaparat nevoie ca schi...   Nov 28 2008, 11:57 AM
Fanny   Asa-i. Eu as participa la un experiment de genul a...   Nov 28 2008, 03:32 PM
kalua   Cred c-ar fi bine sa stabiliti niste reguli si abi...   Nov 28 2008, 04:08 PM
Roxana_   Eu practic chestia asta cu schimbul de carte sau m...   Nov 28 2008, 05:13 PM

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 01:39 AM