![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Topicul acesta e numai pentru poze, aici nu se posteaza retete.
Pentru mancaruri la care exista deja poze sau ale caror retete nu le stim, ca nu le-am facut noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dragele mele, va multumesc din suflet pentru urari...si vreau sa impart virtual cu voi tortul pentru mama mea. (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/DSC01652.jpg) E din spuma de ciocolata alba cu cafea si vad ca are si fulgi de migdale. Atentie, cine mai posteaza si retete aici o data cu fotografiile, ia ban doua saptamani. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 425 Joined: 7-June 08 From: In nori... Member No.: 4,029 ![]() |
Multumesc:). Nu am reteta la umplutura, adica schimb de fiecare data, pun ce gasesc prin frigider, acum am pus smantana, branza burduf, coditele de la ciuperci maruntite, marar si sare, dupa care ciupercile umplute vreo 20 minute in cuptor si gata:), poti sa pui peste sau inauntru o bucatica mica de bacon, da un gust bun.
Ma scuzati ca am scris aici, dar nu avea rost sa scriu separat la retete, pentru ca erau doar niste ingrediente foarte simple. Kalua, pe ce topic as putea sa te intreb ceva despre merisoare? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 08:00 PM |
|