![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vinegreta amestecata cu aparatul de batut laptele pt. capuccino (ala cu baterie): se pun ingredientele intr-o ceasca, se baga aparatul, se bate putin. Vinegreta iese usor spumoasa.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cum reparam o maioneza taiata?
- am vazut live cum se procedeaza daca din greseala am scapat prea mult ulei in maioneza si s-a taiat - intr-un castron curat punem aprox 25ml apa, pe care de-aici incolo o vom 'considera' ou (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) - incepeti sa amestecati apa turnand in acelasi timp compozitita 'stricata' din celalalt castron - initial se formeaza o spuma apoi se leaga maioneza superb Cum se curata sparanghelul? - exista metoda flexarii: il tineti de cele 2 capete si-l indoiti usor pana se rupe - zilele trecute am vazut insa o metoda mai faina: cu un cutit ascutit incercam din aproape in aproape sa gasim punctul in care sparanghelul devine comestibil Cum? o sa vedeti in poza urmele cutitului, deci batem usor cu cutitul si in punctul in care devine comestibil cutitul va taia pana jos Cum se prepara? - o alta metoda de a-l consuma, in afara de cea a fierberii cca 6-8 minute, este prin prajire. Se prajeste intreg, in cateva reprize (in functie de cantitate), in ulei incins si capata un gust foarte placut, o aroma usor nucoasa (IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/102_4405.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 11:32 PM |
|