![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Am primit azi in cutia postala primul fluturas de campanie. (IMG:style_emoticons/default/huh.gif) semn ca cineva s-a gandit ca si votul meu conteaza!
Recunosc ca de 8 ani n-am ratat nici campanii, nici votari. Poate ar fi trebuit sa ma potolesc, deoarece nu prea mi-au iesit pasentele! Dar iaca ma intarat si de data asta sa cred ca stampila mea pusa pe-un buletin de vot, in cunostinta de personaje politice si platforme, va face diferenta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Voi ce sentiment aveti la start de campanie electorala pentru parlamentare? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Biroul Electoral Central a anunţat că potrivit datelor centralizate pānă la ora 8, din 71% din totalul secţiilor de votare, PD-L se situează pe primul loc, cu 33,29% la Camera Deputaţilor şi 34,67% la Senat.
Video (1) Foto (1) Vezi Galerie Articol Vezi Galerie Articol Download (1) BEC: Rezultatele parţiale la nivel naţional, ora 10 Alianţa PSD+PC a obţinut la Camera Deputaţilor 32,51%, iar la Senat 33,36%, potrivit rezultatelor parţiale. PNL se situează pe locul al treila cu 18,10% la Camera Deputaţilor şi 18,18% la Senat. UDMR a obţinut 6,20% din voturi la Camera Deputaţilor şi 6,44% la Senat. Celelalte formaţiuni politice s-au situat sub pragul electoral de 5%. Cu 3,27% la Camera Deputaţilor şi 3,67% la Senat, PRM cel mai probabil nu va intra īn Parlament. PNG-CD are, potrivit rezultatelor parţiale, 2,38% la Camera Deputaţilor şi 2,64% la Senat. Alte partide politice au obţinut mai puţin de 1%. Biroul Electoral Central va reveni cu noi rezultate parţiale la ora 14. Biroul Electoral Municipal a anunţat că la nivelul Capitalei au fost centralizate 1128 de secţii de votare dintr-un total de 1181, reprezentānd 95,51%. Numărul total al voturilor valabil exprimate a fost 499.464 pentru Camera Deputaţilor. Procentul faţă de voturile valabil exprimate pe partide este urmatorul: PD-L - 37,40%, PSD+PC - 33,63%, PNL - 15,74%, PNG - 5,04%, PRM - 4,10%. Pentru Senat, au fost 499.251 de voturi valabil exprimate. Procentul de voturi pe partide: PD-L - 38,25%, PSD+PC - 35,06%, PNL - 15,37%, PNG - 5,09%, PRM - 4,73%. Rezultatele parţiale ale alegerilor pentru Olt, Dolj şi Vālcea Au īnceput să sosească primele rezultate parţiale din ţară. Īn unele judeţe s-a terminat numărătoarea şi sunt deja disponibile rezultatele finale. Īn judeţul Dolj cel mai bun scor a fost obţinut de alianţa PSD+PC de 48,12% pentru Camera Deputaţilor şi 50,12% la Senat. Locul doi, īn judeţul Dolj a fost ocupat de PD-L. Aceeaşi situaţie o putem regăsi şi īn judeţul Olt unde cele mai bune rezultate au fost obţinute tot de PSD+PC cu 42,89% pentru Camera Deputaţilor şi 42,09% pentru Senat. Īn judeţul Vālcea rezultate diferă puţin, astfel că la PSD+PC a luat la Camera Deputaţilor 35,92% dintre voturi, īn schimb la Senat cāştigători au fost cei de la PD-L cu 36,27%. Sursa: Realitatea.net |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:39 PM |
|