![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 261 Joined: 8-December 05 Member No.: 35 ![]() |
Io inca nu sunt lamurita. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci, eu vreau un rimel, tus de gene, mascaram cum ii mai spune care sa lungeasca genele de un kilometru, sa le intoarca cat se poate si sa mai dea si volum pe deasupra!!! V-am omorat, asa-i? Care e cel mai bun rimel pe care l-ati folosit? (nu uitati sa precizati si ce fel de gene aveti :(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) |
|
|
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
draga elle_ni, eu folosesc uleiul de ricin cu o simpla aplicare cu un betisor de urechi, insistand asupra radacinii. La mine rezultatele s-au vazut in cca 3 saptamani, vizibil, textura genelor era mult imbunatatita, erau mai lungi, soft, matasoase si nu mai cadeau. Ai grija cand te dai cu ricinul, cred ca si tu ai destule sensibilitati, asa ca prefera cand stai pe acasa cu bebelu' si nu esti machiata; peste noapte nu te-as sfatui prea mult caci e posibil sa ti se umfle un pic ochii din cauza ricinului resimtit ca un corp strain. In rest, ziua prin casa, nici o problema. Daca ai gene roase de la aparatul de ridicat gene ti-l recomand ca un conditionner. La mine a avut efect. Iti trebuie rabdare si perseverenta. Rezultate vizibile o sa ai cand dupa o perioada, te rimelezi si o sa vezi diferenta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 12:00 AM |
|