![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vorbeam cu o prietena pe messenger si la un moment dat imi zice ca s-a zgaltait scaunul cu ea! I-am zis in gluma : "O fi fost cutremur!" . Acum 2 minute a mai sunat-o cineva care i-a zis ca are impresia ca ar fi fost un mic cutremur! Voi ati simtit ceva?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
Meg, daca iesi pe balcon vezi sigur luna-nu neaparat in fiecare seara insa de cele mai multe ori. Si eu stau tot la 7 ::).
Acum vreo 3 saptamini, ma intorceam seara de la munte cu sotul meu, sora si o prietena si cam picoteam-era cald in masina. Luna se vedea pe partea opusa, foarte aproape de sol-nu apucase sa se ridice. La un moment dat, prietena mea a spus ca nu-i prea place culoarea lunii, ca e prea rosiatica si ca ea stie ca asta inseamna ca se poate produce cit de curind vreun cutremur, etc-dezastre naturale. Am tresarit atunci pentru ca asta tot observ si eu de la o vreme incoace. Sa speram insa ca ne fereste Dumnezeu de vreo nenorocire, insa cum spuneam mai sus si profesorii nostrii de geologie, multi dintre ei care fac parte din comisia de la Institul de Fizica Atomica a Pamintului, au spus ca Romania se afla la jumatatea unui ciclu in care se poate produce un cutremur destul de mare, iar Bucurestiul va fi destul de afectat, chiar saptamina trecuta la examen fiind, am auzit ceva de genul " cutremurul va fi asa de mare si de intens incit vor avea loc modificari de scoarta". Nu vreau sa sperii pe nimeni, mai ales ca nu eu afrim aceste lucruri ci spun doar ce am auzit iar eu sint destul de speriata pentru ca mi-e frica de nu mai pot de cutremure. :'( |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 05:26 AM |
|