![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-ati vrea de la Noul An?
Eu as vrea sa ma tina foarte sanatoasa, sa imi vizitez mama si bunica, sa imi fac un concediu exotic tare, sa fie de bun augur schimbarile si "cutremurele" ce au inceput la locul de munca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa pun si eu lista mea de dorinte:
- sa fie sanatosi toti cei din jurul meu si care-mi sunt dragi (si bineinteles si eu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) - sa aiba fiu-meu un start bun in liceu (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) . Deocamdata vestile sunt bune. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) - sa-mi schimb jobul si sa gasesc ceva ce-mi place si e si convenabil. - sa trimit copiii la bunici in vacanta de vara - sa ajungem in South Carolina, in concediu |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ca sa nu mai deschid un topic nou de urari pentru noul an, va sorcovesc aici:)
Tuturor doamnelor si domnisoarelor le doresc un Craciun extrem de fericit, un Mos Craciun cu mana larga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si un An Nou cu multe, multe bucurii, sanatate inclusiv cu bebei voinici si sanatosi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Ne citim la anul! (IMG:style_emoticons/default/newyear1.gif) (IMG:style_emoticons/default/santa1claus1.gif) (IMG:style_emoticons/default/diomed.gif) (IMG:style_emoticons/default/11bradut.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:56 AM |
|