![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi avem maine la serviciu petrecerea noastra interna, unde fiecare aduce cate ceva. Le-as fi facut salata de boef, ca asta vor de la mine, dar cum inca sunt la serviciu...le fac oua umplute. :)
|
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Checul asta la metru il faceam si eu in tara, ca acolo aveam forma aia necesara (aici se numeste forma pentru prajitura spatele cerbului).
(IMG:http://www.porzellan-mueller.de/images/570016.jpg) Se gasesc si aici forme de-astea, da-s scumpe bine si pana acum mi-am zis ca nu dau un pumn de bani pentru o forma in care fac o singura prajitura. Si ma tot uit, poate le-oi gasi reduse, dar nimic. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Eu fac la aperitivul rece ceva cu somon afumat, e deja in congelator, unul bio de Irlanda care-i bunatate curata. Iar la desert cred ca fac pana la urma un dialog de mousse-uri (adica de cioco neagra si alba) si pun pe farfurie si cate-un turn Eiffel. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cu siguranta sarmale in oala de lut ( delicoase iasa asa) si piftie de cocos de la tara combinat cu niste curcan, restul nu stiu inca (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 10:57 AM |
|