![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 59 Joined: 8-December 05 Member No.: 37 ![]() |
Buna! Iata fetelor, am hotarat! Ma las de fumat! Voiam de la 1 ianuarie, dar nu mi- iesit. Insa de ieri am inceput prin a rari extrem tigarile fumate. Si ma mai ajuta ceva: niste pastilute (bombonele) pe numele lor AS, fbricte de Plantavorel! Mai fetelor, au un gust.... nu il pot descrie....
Offff, mai e cineva in situatia mea, sa ne sustinem reciproc?!? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
Fetele, ma alatur si eu nefumatoarelor :D
Am facut 3 saptamani...and counting ;) Sunt in faza aia in care imi spun: la ce draq mi se parea asa de greu?!!? Credeti-ma, mi-a fost incredibil de usor...nici nu imi vine a crede...desi imi propusesem sa ma las de fumat odata cu Cornelusha, eu am mai bagat tigari pe mine inca o saptamana. Dar apoi mi-am zis: Ia sa fac eu o pauza...ca daca vreau sa ma reapuc, am toata viata s-o fac! Nu? Daca imi ziceam ca n-o sa mai fumez EVER, nu cred ca reuseam. Anyway, poate ca o sa ma reapuc..cine stie..insa va asigur ca daca asa va fi, va fi intr-un candva foaaarte indepartat! :) Probabil ca atunci cand voi vrea sa ma reapuc o sa ma uit la tigara si o sa-i spun: "Hai sa mori tu ca vrei sa te fumez" :hohote: In fine, ma mandresc si eu :D Va pup...si incercati si voi, cele care va ganditi sa va lasati...nu e chiar asa de greu. Daca nici Ross n-a reusit sa ma corupa la Dunhill-ul lui...;) Cu cat va ganditi mai mult ca pasul asta e unul urias, cu atat mai greu va fi. Ia faceti-o mai la misto ;) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 03:05 PM |
|