![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
blondino, nu stiu ce sa iti spun, dar ma gandesc ca daca in momentul in care iti scriu aici am langa mine o sticla noua de 2L de Coca Cola, asta nu ma face automat dependent, nu? ???
Plus ca eu ma laud ca am destul de putine vicii, dar pe care mi le respect cu sfintenie ;) Si nu cred ca daca nu voi fuma, nu voi bea alcool, si alte produse "nocive", cineva imi garanteaza ca voi trai pana la 100 de ani bine mersi. Pot sa merg pe strada si sa imi cada ceva in cap (asta trebuia sa o postez la fobii), si sa ma abtin de la placerile vietii degeaba :fluierat: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:17 AM |
|