![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici va rog sa scrieti pe magazine ce produse conforme ati cumparat sau vazut.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 103 Joined: 23-October 07 From: Brasov Member No.: 2,481 ![]() |
Am inceput si eu un soi de Monti (doar ca mai sever putin, fara prajeli deloc, sare sau lactate) desi va urmaresc demult (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) .
Dar nu am gasit orez integral decat cel Uncle Bens in Carrefour,care e prefiert...Si "orez prefiert" (nu se specifica sortimentul) e trecut in tabelul cu IG-uri mari (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) . Merge totusi? Sau daca puteti sa-mi spuneti unde as putea gasi ce trebuie, va rog frumos (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Si la fel am vazut ca voi mancati si orez expandat, paine integrala, ovaz, pastele di Cecco cu grau dur ...desi toate ingredientele sunt la IG mare? Sau va referiti doar la faza a doua de intretinere? (as pune la forumul cu intrebari despre Monti, si imi cer scuze daca asa ar trebui, dar banuiesc ca stiti unele produse specifice si incercate). Multumesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd May 2025 - 04:26 AM |
|