![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Cica Draexlmaier se inchide in Romania am auzit la radio. Acu' ii trimite in somaj prelungit si zic ca nu mai sunt rentabile fabricile din Ro.
In terenuri si case investitia e cu castig mare cu toata scaderea pereturilor in ani ai castig destul. Plus ca daca iti mai iei un aparatament il inchiriezi si mai e o sursa de venit. In actiuni iara nu-i rea deloc investitia doar ca tre' sa te documentezi tare bine si sa fii extrem de atent la fluctuatiile pietii. Sunt cateva domenii care nu dau faliment, cum ar fi petrolul sau gazele naturale. Daca aveam multi bani investeam in Transgaz de exemplu. This post has been edited by Master of Norules: Dec 8 2008, 10:22 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:07 PM |
|