![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
Salutare,... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Nu intru f des pe forum,caci sunt ocupata cu scoala,insa atunci cand am nevoie de un sfat,apelez imediat la "forum elady" (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) Mai nou,mi-a intrat in cap,sa-mi iau de sarbatori un stepper!...Am la dispozitie aproximativ 400 ron. Nu stiu daca as face bine alegand sa-mi cumpar unul,avand in vedere varsta mea [14 ani]...Am avut o bicicleta fitness dar am inlocuit-o cu una normala,apoi am incercat rolele,insa pe acestea nu le pot folosii zilnic. ...Nu stiu sigur ce rol are stepperul asta,dar nu cunosc ce altceva sa-mi cumpar... Ati putea sa imi spuneti care credeti ca este cel mai bun aparat pt slabit,sau eu stiu... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by stef...: Dec 8 2008, 07:54 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 10-August 08 Member No.: 4,449 ![]() |
poi nu stiu ce sa spun. (IMG:style_emoticons/default/rolleyes.gif) ..adica as face niste exerciti pilates doar ca stiu sigur ca nu o sa ma tin de ele...
...asa daca am un aparat mai il bag si pe el in seama...nici nu stiu ce sa fac...sunt doar hotarata sa dau jos burtica si "shunculitele" din parti..[sper ca intelegeti la ce ma refer (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ]....am renuntat la dulciuri,si bla bla bla ..insa nu vad diferenta,parca mai rau ma ingras...am zis sa incerc totusi si un aparat... (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 06:43 AM |
|