![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Am vazut ca mai sint fete care sufera de asta.
Eu o tratez cu cofedol si cu un alte medicament, codamina nu-stiu-cum. Ambele medicamente se dau pe baza de reteta. Mi-i groaza cind ma gindesc ca ma poate lua iarasi, mai ales ca la mine durerea se manifesta si cu o sensiblitate sporita la lumina ( d efapt nu suport lumina) si la zgomot... Pina la 28 de ani nu am avut astfel de problema, dar la prima criza imi venea sa ma arunc de la etaj, numai sa scap de durere... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 52 Joined: 8-December 05 From: Bucuresti Member No.: 42 ![]() |
QUOTE Am vazut ca mai sint fete care sufera de asta. Eu o tratez cu cofedol si cu un alte medicament, codamina nu-stiu-cum. Ambele medicamente se dau pe baza de reteta. Mi-i groaza cind ma gindesc ca ma poate lua iarasi, mai ales ca la mine durerea se manifesta si cu o sensiblitate sporita la lumina ( d efapt nu suport lumina) si la zgomot... Pina la 28 de ani nu am avut astfel de problema, dar la prima criza imi venea sa ma arunc de la etaj, numai sa scap de durere... Sufar de migrena de aprox. 13 ani. La inceput...crizele erau aleatorii apoi s-au 'asezat'...la mine e migrena hormonala. Trebuie sa va dati seama, mai intai, ce fel de migrena e ca sa stiti sa o tratati. Unele pot fi din cauze de alergii la anumite alimente, etc. Am trecut prin toate fazele...toate chinurile...toate analizele, inclusiv RMN... Am fotofobie cand sunt in criza, zac 12-14 ore, vars incontinuu...si as face ORICE sa scap de durere.... in clipele alea, nu-mi doresc decat sa mor :'( Ma ajuta orice medicament care contine ibuprofen...si am descoperit Immigranul care contine sumatriptan. Ajuta - te pune in picioare in 10-15 min - cu conditia sa il iei la inceputul crizei. Am facut si bioneregie si m-a ajutat...aia a fost singura perioada de 4 luni consecutive fara migrena...eram fericita... Din pacate, boala este incurabila...se traieste in simbioza cu ea pana pe la perioada menopauzei. Va pup :-* si...la cat mai putine crize... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 12:35 PM |
|