![]() |
![]() |
![]()
Post
#1
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Ciocolata calda cremoasa
Ingrediente pentru 4 cesti * 1/3 cana cacao pudra neindulcita * 3/4 cana cana zahar * 1 praf de sare * 1/3 cana apa clocotita * 3 1/2 cana lapte * 3/4 lingurita de esenta de vanilie * 1/2 cana frisca Amestecati ingredientele (cacao, zahar, sare) intr-o craticoara si apoi turnati apa clocotita incet-incet, ca sa nu aveti cocoloase. Adaugati apoi laptele Puneti pe foc si aduceti la punctul de fierbere. Adaugati laptele si esenta de vanilie. Impartiti in 4 cesti. Ornati cu frisca. |
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Alta reteta de vin fiert
Vin rosu sau alb (nu e nevoie sa fie de o calitate excelenta) zahar (cam 3 lingurite rase pentru un pahar, 4 lingurite daca vinul este acrisor) boabe de piper (2,3 boabe per cana) scortisoara (citeva bucatele rupte, intregi) Se pun toate ingredientele intr-o oala (preferabilinchisala culoare ininterior, mai ales daca vinul este rosu si se dau un clocot. Se pune vinul srecturat in cani de pamint . |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 6th May 2025 - 05:18 PM |
|