![]() |
![]() |
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am observat ca tot discutam pe la diverse topicuri despre ele insa nu le-am rezervat nici un loc aparte. Asadar, aici e locul mazgaliciurilor cu care ne conturam ochii artistic.
Eu folosesc diverse marci si culori, in functie de zona ochiului care vine conturata sau potentata. De regula Helena Rubinstein, kholstyler- black. Astazi am descoperit un stylo-yeux foarte bun, si anume Chanel waterproof in nuanta expresso, care mi se pare natural la tendintele blondine ale tenului si parului meu. Sisley folosesc dermatograf khol alb pt interiorul pleoapei si nuanta pruna pt contur. Culoare frumoasa mi-am luat de la JA-DE, un verde smarald, insa nu pot sa-l laud la rezistenta deloc sau calitatea pigmentului. Mai am ceva minunatii make up forever, auriu si brotaciu, sunt chiar waterproof, insa sunt niste nuante mai greu de purtat. Voi dati importanta creioanelor sau folositi numai fard? Cu ce va laudati? |
|
|
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie tare-mi plac pentru interiorul ochiului creioanele ADA. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am intampinat mari probleme pana am gasit unul alb bun (dupa ce mi s-a terminat primul pe care l-am avut si nu se mai fabrica (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) ), cred ca mi-am cumparat cel putin 5 scumpe pana am vazut o insotitoare de zbor machiata foarte frumos si cu asa ceva. Si-am intrebat-o repede care-i, iaca, unul ieftin si intr-adevar foarte bun: expression Kajal de la Maybelline. Am folosit si eu cativa anisori geluri (de fapt erau farduri de ochi-gel), pe care le aplicam cu un penson de eye liner. Cel mai mult imi placea cum puteam imbina o culoare foarte deschisa pe treimea de la inceputul ochiului cu una inchisa la culoare pe cealalta bucata. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 13th May 2025 - 08:53 PM |
|