![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Asa sa va zic informatie data la radio cica Drx isi inchide toate fabricile din Romania si o intreb pe o prietena care mai lucreaza inca in Codlea daca se inchide fabrica si imi spune ca nu se inchide fabrica se reduce din productie dar fabrica nu se inchide. Asa ca mai sunt si informatii eronate chiar si la radio.
Al meu sot zicea ca si la Dacia a fost tam tam-ul ala si din cauza legii cu taxa de poluare. Asa ca mai sunt si speculatii care se pun pe seama crizei. Poate ca situatia nu-i chiar asa neagra, da' unii ca sa profite de vre-o portita incerca s-o scoata mai neagra decat e de fapt. This post has been edited by Master of Norules: Dec 13 2008, 02:22 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:26 PM |
|