![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Va atinge cu ceva? Va faceti ganduri din cauza ei?
Eu una n-am bani multi bani pusi deoparte, am scapat macar de-o grija. Dar tare mi-e frica ca se va ajunge nu numai la un crash financiar, ci si la o criza economica urata. Un mic exemplu, Opel a anuntat ca va inchide toate fabricile din Europa, firma unde lucrez va fi atinsa pentru ca suntem furnizor la multe firme din bransa automotive. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Tare mi`as dori sa fie cum zici tu, MoN! Din pacate cred ca lucrurile sunt opuse: criza e neagra, dar noi n-o intelegem pe deplin pentru nici companiile si nici statul nu merg pe transparenta informatiilor. In 2009 vom vedea adevarul. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Oricum sunt date pe care fiecare le poate intelege cum stie mai bine: Romania a ajuns de la un deficit de 1,6% din PIB in octombrie la 2,9% din PIB in noiembrie. Se vede clar ca nu se mai gasesc pe toate drumurile bani sa fie sustinute cheltuielile Romaniei. PS: Dacia si Fordul vor primi ajutoare de stat, ca sa nu se ajunga la somaj. In plus, Tariceanu a promis ajutoare si Voestalpine numai sa vina sa construiasca un imens combinat siderurgic la noi. Sprijinul major pentru investitii e o dovada clara ca e groasa treaba si doar asa se vor putea salva /crea locuri de munca. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 04:09 PM |
|