![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 16 Joined: 28-March 06 Member No.: 284 ![]() |
Buna , eu nu am luat niciodata vreun medicament , dar am o cunostinta , care slabea vazand cu ochii . Insa eu nu indrazneam sa-i pun intrebari in privinta asta , cu toate ca tare as fi vrut s-o intreb ce si cum , ptr ca aveam si o invitatie la nunta dupa vreo cateva luni si vroiam si eu sa fiu mai mumoasa ! Am aflat totusi "minunea" care facuse aceea persoana sa slabeasca vazand cu ochii !!! "XENICAL" ati auzit ? Slabeste f bine , dar cand ai terminat "cura" , iei dublu inapoi asa cum luase si aceea cunostinta . Din pacate ! Eu am facut o cura stil "Weight Watcher" (cunoasteti ?)...F buna dealtfel , dar trebuia mereu sa fiu atenta la punctele (calorii) inghitite zilnic !! Intr-adevar slabisem 15 kg si-mi pare rau , nu stiu din ce cauza , am lasat incet incet totul balta si revenisem la o "hrana" mai necontrolata si am pierdut "firul" curei . Dupa 1 an jum am luat inapoi jumatate din ce-am pierdut din pacate . Incerc sa mentin linia de plutire , e tare greu dar sper sa reusesc !
Sunt f curioasa sa incerc metoda cu "ALOE VERA" acel gel care se pune intr-un pahar cu apa si se bea in fiecare zi dimineata pe stomacul gol timp de 1 luna (si mai mult daca e necesar) ! Defapt este o cura de 6 luni cu intrerupere de-o luna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) . Ar fi o varianta care m-ar interesa , dar incerc sa ma informez in acest sens inainte de-a incepe ! Soi oricum stim cu toii ca minuni in acest sens nu exista , iar motivatia trebuie sa vina dinauntrul fiecareia si sa fim atente la hrana noastra ! Numai bine si succes la slabit (fara medicamente )(IMG:style_emoticons/default/victory.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 08:14 AM |
|