![]() |
![]() |
![]()
|
|
Oli, Popeye's babe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,290 Joined: 7-February 06 From: Bucuresti Member No.: 194 ![]() |
Clarinol-tratament pentru supraponderale, Ati folosit?
Am citit ca reduce spectaculos grasimile. E lansat de Walmark si cred ca ar trebui sa fie ok. Eu am incredere in produsele lor. Voi ce parere aveti? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 344 Joined: 11-March 07 Member No.: 1,329 ![]() |
Cura cu "aloe vera" cred ca e cea de la forever living. Eu cred ca e ceva care nu are cum sa-ti faca rau prin ceea ce contine, poate ca face chiar bine, dar e destul de scumpa, cred ca poate sa ajunga si pe la 400-500 euro pe luna.
Oricum, ca si Roxana, iti recomand sa citesti si despre "regimul de viata Montignac". E o metoda sanatoasa si aproape deloc restrictiva de a-ti tine greutatea sub control pe termen lung. E putin mai dificil la inceput, atunci cand faci niste schimbari mai radicale, dar apoi iti intra in sange principiile ei. Nici eu n-as lua medicamente sub nici o forma (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cura cu "aloe vera" cred ca e cea de la forever living. Eu cred ca e ceva care nu are cum sa-ti faca rau prin ceea ce contine, poate ca face chiar bine, dar e destul de scumpa, cred ca poate sa ajunga si pe la 400-500 euro pe luna. Eu am mai spus care e treaba cu MLM-urile: daca toti pe scara ierarhica iau cite un comision cit costa de fapt "produsul minune"? Cu 400-500 euro pe luna iti permiti si un regim alimentar super-sanatos si abonament la o sala buna, si un pachet lunar de masaj. Si mai ajunge si de coafor +manichiura si pedichiura o data pe saptamina... Ce sens are sa iei produse de genul asta cind cu banii pe care i-ai da pe ele iti reglezi si sanatatea, si grutatea si te mai simti si relaxata, si bine? |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 4th May 2025 - 05:43 PM |
|