![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Cum ne decoram casa pentru Craciun? Eu apelez intotdeauna la coronite de brad natural, instalatii luminoase la geamuri (inclusiv in balcon) si am tot felul de decoratiuni de Craciun pe care le "imprastii" prin casa.
Si mai pun si o coronita impodobita pe scara bloculului, la mine la etaj. Voi cum decorati casa de Craciun? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Beculetele "de pom" ma obosesc. Am renuntat de ani buni la sisteme din astea sclipicioase.
Voi avea un bradut micut, vasc si, in functie de timp, as imagina si niste aranjamente. Fie din crengute de brad si lumanarele, fie o agatatoare din portocale si scortisoara de tipul asta (dar adaptate ca dimensiune la casuta mea): (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/decoratiune3.jpg) Am in plan sa gasesc si niste fete de masa potrivite pentru Craciun si lumanarele frumoase. Numai sa gasesc si timpul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 06:19 AM |
|