![]() |
![]() |
kalua |
![]()
Post
#1
|
Musafir ![]() |
Noi avem maine la serviciu petrecerea noastra interna, unde fiecare aduce cate ceva. Le-as fi facut salata de boef, ca asta vor de la mine, dar cum inca sunt la serviciu...le fac oua umplute. :)
|
|
|
![]() |
![]()
Post
#2
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Julfa e facuta din foite subtiri ,numite la noi turte, care se lasa cateva zile la uscat acoperite cu mai multe coli de hartie. In ziua de ajun se prepara de dimineata. Eu am inlocuit semintele de canepa cu miezul de nuca.
Pisez bine miezul de nuca sau il mixez cu "vreo unealta "din bucatarie , impreuna cu un sirop de zahar si putina esenta (vanilie). Iau cate o turta si o marchez cu un strat subtire de umplutura cu miez de nuca, apoi pun sau trantesc deasupra alta turta, urmeaza iar un strat de nuca si iar turta pana ajunge in tavan (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Glumeam. Acest "extraterestru "se lasa la rece, in frigider pana seara si se taie ca o prajiturica. Se serveste cu furculita sau cu mana , depinde cat de moale a iesit (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) In cazul meu te poti astepta la orice" (IMG:style_emoticons/default/chef.gif) " Sfat: cautati mai bine o reteta originala (IMG:style_emoticons/default/spiteful.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 3rd May 2025 - 11:20 AM |
|