![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Sunt dependenta de Pepsi Twist..Inainte era dependenta de Coca Cola..Stiu ca nu este prea sanatos..Am cautat pe net cate ceva despre efectele nocive ale acestor bauturi asupra organismului,insa am gasit numai asa-zisele 'mituri urbane'.Cine ma lamureste?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 4,450 Joined: 9-December 05 From: In livada Member No.: 51 ![]() |
eu slava domnului nu sunt o colaholica... :P mai beau si eu din cand in cand, insa prefer asa zisele sucuri naturale si apa plata. apa minerala carbogazoasa nu o inghit deloc.
insa la cola nu imi place varianta lights... nu are nimic in comun cu cea cu zahar. :- si cred intr-adevar ca e daunatoare stomacului si nu numai, dar oricum experimentele facute cu bucati de ficat sau carne difera de ceea ce se intampla in corpul uman. ficatul nostru este totusi un organ inca viu si se mai regenereaza. blondico, eu cred ca totusi ar trebui sa faci un efort daca intr-adevar cola iti face asa mari probleme. e pacat ca esti tanara si sa duci tot felul de belele cu sanatatea dupa tine toata viata... ??? :-* |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th September 2025 - 12:14 AM |
|