![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am vrut sa fac camembert in palton de bacon, iaca ce frumusel arata inainte de a-l baga la cuptor:
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0328.jpg) Numai ca undeva a fost o gaurica in palton, poate chiar doua, si branza s-a imprastiat in forma: (IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/Bucatarie/IMG_0334.jpg) |
|
|
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
O placinta in toata regula (IMG:style_emoticons/default/322.gif) Pui un pic de crema sau gem si frisca si ai salvat situatia.
Sa va spun si eu despre minunatele mele sarmale in vasul roman cu capac. Le-am infasurat, le-am bibilit, le-am asezat frumos in oala si le-am bagat la caldura cuptorului. Nu trece o ora si casa mea s-a umplut de fum. De unde fum? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Scot oala din cuptor, scot ceva zeama care imi parea ca da pe-afara si bag iar oala la cuptor. In casa in continuare fum de-l taiai cu cutitul...Deschid geamurile, aerisesc, risc sa fac pneumonie(ca de, eu cand fac mancare stau in maieu/maiou), dar fumul nu se da dus si pace. Incerc o alta alternativa si incerc sa-l ignor, poate se supara si trece. Da de unde frate (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Se incapatana sa ramana in ciuda eforturilor mele. Treaba cu ignoratul (si cu curentul rece ce-l simteam deja la coaste ) a durat vreo doua ore bune. Capitulez si sting focul la cuptor cu gandul sa incerc alta data. Un gand jucaus si pofticios ma impinge sa dau capacul la o parte sa admir frumusete de sarmale infuriate si fierbinti. Nu puteam eu sa stau cuminte? Nu puteam sa pun pe altcineva? Nuuuuu (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Asa ca m-am delectat cu privelistea sinistra si intunecata oferita de niste mogaldete aproape carbonizate ce-si iteau capusoarele dintr-o masa intunecata si fara pic de lichid. Minunata mea oala se fisurase, iar lichidul se scursese frumusel si tiptil in cuptor unde se transformase intr-un fum innecacios si nesuferit si in ceva lipicios si negru pe plita cuptorului. Sotul meu vine atunci cu ideea minunata:" Lasa ca punem deasupra smantana si nu se mai vede cat sunt de bronzate." (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si asta a fost povestea" Sarmale, oala si fum". Nu am pozat minunatia pentru ca nu merita (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Nu a fost cuminte. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 8th May 2025 - 01:26 AM |
|