![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-ati vrea de la Noul An?
Eu as vrea sa ma tina foarte sanatoasa, sa imi vizitez mama si bunica, sa imi fac un concediu exotic tare, sa fie de bun augur schimbarile si "cutremurele" ce au inceput la locul de munca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
eu pe anul ce vine imi doresc asa:
1) aveam planificat demult ca la inceputul lui 2009 sa imi gasesc un alt job mai bine platit, iote ca s-a intamplat fara voia mea, inainte de plan. Asadar se confirma inca o data zicala "Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa se intample" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 2) apoi vreau sa ma las de fumat 3) sa reusesc sa mananc si eu cat de cat sanatos si sa mai pun vreo 3-4 kile pe mine 4) sa ma duc pe la toate controalele ce le-am amanat anul asta, de la dentist pana la ORL, ca mi-s toata subreda prin diferite locuri si musai sa ma tratez 5) din doua una : ori sa imi renovez baia ori sa imi cumpar o masina la mana a doua (daca reusesc sa imi inving fobia de condus (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) si ar mai fi vreo cateva minore, dar daca le reusesc pe astea de sus ma declar satisfacuta. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 12:00 PM |
|