![]() |
![]() |
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce-ati vrea de la Noul An?
Eu as vrea sa ma tina foarte sanatoasa, sa imi vizitez mama si bunica, sa imi fac un concediu exotic tare, sa fie de bun augur schimbarile si "cutremurele" ce au inceput la locul de munca... (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mai ma gandesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
In primul rand vreau sa am o lucrare de licenta extraordinara (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si bine documentata si sa imi iau ultimele examene cu bine. Si sa ma apuc de invatat mai mult, ca in ultimul timp mi se pare ca m-am lenevit de tot. :| Am foarte mari dubii si asupra masterului.
Sa nu ma mai impac cu fostul prieten. Ahh..si eu trebuie sa imi 'repar' dintii! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) stringent: sa nu mai mananc in halul asta de mult! Angel vrea sa puna 3-4 kile, Szi vrea sa scape de exact 3-4 kile...faceti un transfer ceva?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) This post has been edited by sweet_girl: Dec 29 2008, 03:45 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 11:36 AM |
|