![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
buna feteler ...
poate ma indruma creva de pe aici in privinta unui mod cat mai sanatos de bronzare... eu am un ten acneic, foarte deskis la culoare, in mod obisnuit la soare daca stau, trbuie sa imi dau cu crema intr-un strat foarte gros pentur a nu ma arde, dar in acelasi timp, as dori sa am si eu un ten usor mai inkis, daca nu kiar mai mult decat atat... m-am plictisit sa arat fie vara, fie iarna ca o branza ...dar nu stiu daca solarul nu cumva imi poate provoca arsuri.nu am folst pana cum niciodata la solar, deci nu stiu care este procedura, si parca nici nu am incredere in nici un personal, pentru ca ei in primul rand vizeaza l;uarea banilor, si abia in al doilea rand arsurile pe care ti le pot provoca.. s-a confruntat cineva cu o astfel de problema?adica sa aveti un ten extrem de sensibil, si deskis ca si pigment, si acneic pe deasupra si totusi sa beneficiati de un bronz de calitate? mai citisem pe undeva ca centru coquette au scos pe piata un procedeu de bronz nedaunator, dar nu dau prea multe amanunte despre el... poate ma ajutati cu ceva idei... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 198 Joined: 8-December 05 Member No.: 50 ![]() |
Hai ca ajung si eu sa-ti raspund, Elenutza!
Din start iti zic ca nu am ce sa-ti zic :) Am pielea foarte alba, ma ard, nu ma bronzez decit foarte foarte greu, dupa foarte mult timp de expunere, si niciodata nu am fost pasionata si preocupata de bronz cu orice pret. Slava Domnului, obsesia asta n-am avut-o niciodata. Am fost bronzata de doua ori in viata mea - o data acum 10 ani, in clasa a 12-a, cind am adormit la soare, si a doara acum az' vara, de-am fost in delta si la mare. No, adevaru e ca am proaspata-n minte imaginea mea de az vara... beton eram, ce-i drept... ma tot uitam in toate oglinzile si nu-mi venea sa crez ca-s eu... aveam brusc niste ochi minunati, ce se facusera ca prin minune verzi, parul roscat portocaliu se potrivea de minune cu bronzul, aveam o droaie de pistrui magnifici... asa ca da, inteleg cum e sa vrei sa fii bronzat. Dar, in ciuda acestui aspect apetisant, eu sunt perfect constienta la ce riscuri ma expun daca ma... expun :D, asa nu tin mortis sa fiu frumoasa bronzata :) Solarul? ... nu stiu decit ca e extrem de periculos, din multiple puncte de vedere. Si mai stiu ca intr-a 11-a am vrut sa ma dau si eu interesanta si sa ma bronzez la solar, asa ca m-am dus la un salon cu solar. Toate bune si frumoase la salon, ca era al' mai de vaza din oras, insa cred ca am trait acolo cea mai cruda criza de claustrofobie din viata mea. Nu mai tin eu minte, da-s convinsa ca ma apucase bocitu cit am stat la copt, asa de frica mi-era. Solarul fusese setat sa se opreasca dupa citeva minute, s-au oprit lampile si a inceput ventilatia. Nu venea nimeni sa ma scoata de acolo, era pustiu la ora aia in salon, angajatele erau la birfe si cafele, cred ca uitasera de mine, si eu nu eram in stare sa imping capacul sicriului aluia - ca altfel nu pot sa-i zic. Si-mi tremura inima si mai nu respiram - si acum tin minte... :'( Intr-un final a venit careva sa ma ia de acolo in suturi ca nu-s in stare sa ma deschid singura, mi-am strins boarfele si am plecat de acolo tremurind din toate incheieturile. Asa ca, nu-s eu cea mai indicata persoana care sa-ti explice cum sta treaba cu solarul, io nici macar articole de ziar cu solare nu mai citesc :) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:23 AM |
|