![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,136 Joined: 8-December 05 From: 7Th Heaven Member No.: 16 ![]() |
Eu..inca nu am o soacra,adica nu am din punct de vedere legal..
dar cateodata mama prietenului meu se intrece cu gluma >:( si ma cam enervez. De exemplu ii place sa se joace cu nervii mei. O data l-a sunat pe el,cand era cu mine in oras,si se dadea drept o fata,o admiratoare,pana cand am inceput amandoi sa tipam la ea si s-a potolit :o Si ea nu mai putea de ras.. :o |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
stiu, fetelor ca nu se merita, dar parca imi rasuna in minte diferite propozitii fara sens, aruncate asa, aiurea, doar sa jignesti omul, si mai ales ca nu suntem pe acelasi picior de egalitate si, in coiuda diferentei colosale de clasa, educatie si multe altele, eu intotdeauna am tratat-o cu respect...
de obicei imi revin repede dupa o repriza de ciondaneala cu cineva, dar episodul asta este primul avut cu "doamna soacra", care s-a mai si bashicat ca am facut-o "doamna"....data viitoare cred ca-i spun "tanti", k la piata, caci apleativul "doamna" i se cuvine mamei mele, o doamna in adevaratul sens al cuvantului, nu unei tzatze....offf.....sper sa uit momentele astea urate, si altele, de altfel....desi e atat de greu... bai, voi le spuneti soacrelor voastre "mama"?????????pai, ce are sula cu prefectura?io nu am decat o sigura mama, cum sa spun "mama"unei straine care nici macar nu a avut bunul simt sa vina la botezul unicului ei nepot, nici macar un telefon de felicitare macar? mare e intr-adevar gradina Domnului.... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th August 2025 - 10:09 AM |
|